logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Haren in Haren

Begrijp de huizenprijzen in Haren Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haren Oss

Haren is een wijk in de plaats Haren binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 760 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 770.088 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 770.088
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Haren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haren is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haren

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haren. Een eengezinswoning in Haren komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haren

In Haren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Haren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haren vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Haren Oss

Starterswoningen in Haren Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haren Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haren Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haren Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haren Oss

Wil je een huis kopen in Haren Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haren Oss . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haren.

Bekijk alle koopwoningen in Haren Oss. Zoek je huurwoning in Haren Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haren is 3.559 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.904 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haren

Haren Buitengebied Stijbeemden