Haren in gemeente Oss

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haren

Een eerste blik op Haren

Haren is een wijk in de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 695 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Haren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.252.634 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.252.634
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Haren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haren is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haren

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haren. Een eengezinswoning in Haren komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haren

In Haren wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haren
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Haren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Haren vergeleken met de Oss en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Haren

Wil je een huis kopen in Haren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haren. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haren.

Huizenprijzen in Haren

Starterswoningen in Haren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haren is 2.558 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.115 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Haren is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Haren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Haren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Haren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Haren

Haren

Instellingen zijn opgeslagen