Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bruchterveld

Begrijp de huizenprijzen in Bruchterveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bruchterveld

Bruchterveld is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruchterveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 467.608 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 467.608
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Bruchterveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruchterveld is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruchterveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bruchterveld

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruchterveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruchterveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruchterveld. Een eengezinswoning in Bruchterveld komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruchterveld

In Bruchterveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bruchterveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bruchterveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bruchterveld

Starterswoningen in Bruchterveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bruchterveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruchterveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bruchterveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bruchterveld

Wil je een huis kopen in Bruchterveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruchterveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruchterveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruchterveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bruchterveld.

Bekijk alle koopwoningen in Bruchterveld. Zoek je huurwoning in Bruchterveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bruchterveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruchterveld is 2.919 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.149 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bruchterveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruchterveld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bruchterveld

Bruchterveld bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.