De Huizenmarkt in Biervliet (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Biervliet

Woningmarkt Biervliet

Biervliet is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biervliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 268.204 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 268.204
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Biervliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Biervliet is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Biervliet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Biervliet

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Biervliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Biervliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Biervliet. Een eengezinswoning in Biervliet komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Biervliet

In Biervliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Biervliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Biervliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Biervliet
Binnenring: Nederland

Biervliet waar ligt dat?

Woningen te koop Biervliet

Wil je een huis kopen in Biervliet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Biervliet . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Biervliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Biervliet.

Bekijk hier alle koopwoningen in Biervliet. Zoek je huurwoning in Biervliet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Biervliet

Starterswoningen in Biervliet zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Biervliet zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Biervliet zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Biervliet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Biervliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Biervliet is 2.193 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.994 euro).

Leeftijden Biervliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Biervliet vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Biervliet

Biervliet bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.