logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Zuidbroek

Begrijp de huizenprijzen in Zuidbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidbroek

Zuidbroek is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.554 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 317.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 317.657
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Zuidbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidbroek is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidbroek.

Woningen recent verkocht in Zuidbroek

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidbroek. Een eengezinswoning in Zuidbroek komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidbroek

In Zuidbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuidbroek

Starterswoningen in Zuidbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidbroek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidbroek

Wil je een huis kopen in Zuidbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidbroek . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidbroek. Zoek je huurwoning in Zuidbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidbroek is 2.375 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.217 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Zuidbroek

Zuidbroek bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.