Zuidbroek in de gemeente Midden-Groningen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuidbroek

Een eerste blik op Zuidbroek

Zuidbroek is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zuidbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 282.544 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 282.544
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zuidbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidbroek is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidbroek

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidbroek. Een eengezinswoning in Zuidbroek komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidbroek

In Zuidbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuidbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuidbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidbroek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zuidbroek

Wil je een huis kopen in Zuidbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidbroek . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidbroek.

Zoek je huurwoning in Zuidbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuidbroek.

Huizenprijzen in Zuidbroek

Starterswoningen in Zuidbroek zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidbroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidbroek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidbroek is 1.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.709 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zuidbroek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zuidbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zuidbroek

Zuidbroek bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen