Alle woningmarktinfo Froombosch in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Froombosch

Een eerste blik op Froombosch

Froombosch is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 880 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Froombosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 400.812 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 400.812
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Froombosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Froombosch is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Froombosch kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Froombosch

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Froombosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Froombosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Froombosch. Een eengezinswoning in Froombosch komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Froombosch

In Froombosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Froombosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Froombosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Froombosch
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Froombosch

Wil je een huis kopen in Froombosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Froombosch . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Froombosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Froombosch.

Zoek je huurwoning in Froombosch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Froombosch.

Huizenprijzen in Froombosch

Starterswoningen in Froombosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Froombosch zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Froombosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Froombosch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Froombosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Froombosch is 3.067 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.999 euro).

Leeftijden Froombosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Froombosch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Froombosch

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Froombosch? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Froombosch

Froombosch Froombosch Buitengebied Natuurgebied Froombosch

Instellingen zijn opgeslagen