Huizenprijzen en de huizenmarkt Froombosch in Froombosch

Begrijp de huizenprijzen in Froombosch Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Froombosch Midden-Groningen

Froombosch is een wijk in de plaats Froombosch binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 880 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Froombosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 529.297 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 529.297
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Froombosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Froombosch is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Froombosch kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Froombosch

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Froombosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Froombosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Froombosch. Een eengezinswoning in Froombosch komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Froombosch

In Froombosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Froombosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Froombosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Froombosch Midden-Groningen

Starterswoningen in Froombosch Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Froombosch Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Froombosch Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Froombosch Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Froombosch Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Froombosch Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Froombosch Midden-Groningen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Froombosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Froombosch.

Bekijk alle koopwoningen in Froombosch Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Froombosch Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Froombosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Froombosch is 2.907 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.944 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Froombosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Froombosch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Froombosch

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Froombosch? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Froombosch

Froombosch Froombosch Buitengebied Natuurgebied Froombosch