Alle woningmarktinfo Kropswolde in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kropswolde

Een eerste blik op Kropswolde

Kropswolde is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.640 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 535.988 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 535.988
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kropswolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kropswolde is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kropswolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kropswolde.

Woningen recent verkocht in Kropswolde

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kropswolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kropswolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kropswolde. Een villa in Kropswolde komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kropswolde

In Kropswolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kropswolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kropswolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kropswolde
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kropswolde

Wil je een huis kopen in Kropswolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kropswolde . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kropswolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kropswolde.

Zoek je huurwoning in Kropswolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kropswolde.

Huizenprijzen in Kropswolde

Starterswoningen in Kropswolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kropswolde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kropswolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kropswolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kropswolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kropswolde is 4.116 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.768 euro).

Leeftijden Kropswolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kropswolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kropswolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kropswolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kropswolde

Kropswolde Meerwijck Kropswolde Recreatiegebied Kropswolde Buitengebied

Instellingen zijn opgeslagen