Huizenprijzen en de huizenmarkt Harkstede, Scharmer en Woudbloem in Scharmer

Begrijp de huizenprijzen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen

Harkstede, Scharmer en Woudbloem is een wijk in de plaats Scharmer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.665 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harkstede, Scharmer en Woudbloem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 496.256 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 496.256
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harkstede, Scharmer en Woudbloem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harkstede, Scharmer en Woudbloem.

Woningen recent verkocht in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harkstede, Scharmer en Woudbloem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harkstede, Scharmer en Woudbloem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem. Een eengezinswoning in Harkstede, Scharmer en Woudbloem komt het meest (66%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harkstede, Scharmer en Woudbloem

In Harkstede, Scharmer en Woudbloem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harkstede, Scharmer en Woudbloem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harkstede, Scharmer en Woudbloem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen

Starterswoningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harkstede, Scharmer en Woudbloem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem.

Bekijk alle koopwoningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Harkstede, Scharmer en Woudbloem Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem is 2.950 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.197 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Harkstede, Scharmer en Woudbloem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harkstede, Scharmer en Woudbloem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Harkstede Harkstede Recreatiegebied Scharmer Scharmer Buitengebied Natuurgebied Scharmer Woudbloem