Alle woningmarktinfo Harkstede, Scharmer en Woudbloem in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Een eerste blik op Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Harkstede, Scharmer en Woudbloem is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.665 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harkstede, Scharmer en Woudbloem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 433.731 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 433.731
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harkstede, Scharmer en Woudbloem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harkstede, Scharmer en Woudbloem.

Woningen recent verkocht in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harkstede, Scharmer en Woudbloem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harkstede, Scharmer en Woudbloem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem. Een eengezinswoning in Harkstede, Scharmer en Woudbloem komt het meest (65%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harkstede, Scharmer en Woudbloem

In Harkstede, Scharmer en Woudbloem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Harkstede, Scharmer en Woudbloem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Harkstede, Scharmer en Woudbloem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harkstede, Scharmer en Woudbloem
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Wil je een huis kopen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harkstede, Scharmer en Woudbloem . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harkstede, Scharmer en Woudbloem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem.

Zoek je huurwoning in Harkstede, Scharmer en Woudbloem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem.

Huizenprijzen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Starterswoningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Harkstede, Scharmer en Woudbloem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harkstede, Scharmer en Woudbloem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harkstede, Scharmer en Woudbloem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harkstede, Scharmer en Woudbloem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem is 3.008 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.478 euro).

Leeftijden Harkstede, Scharmer en Woudbloem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harkstede, Scharmer en Woudbloem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Harkstede, Scharmer en Woudbloem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Harkstede, Scharmer en Woudbloem

Harkstede Harkstede Recreatiegebied Scharmer Scharmer Buitengebied Natuurgebied Scharmer Woudbloem

Instellingen zijn opgeslagen