Huizenprijzen en de huizenmarkt Kolham in Kolham

Begrijp de huizenprijzen in Kolham Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kolham Midden-Groningen

Kolham is een wijk in de plaats Kolham binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.335 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 347.634 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 347.634
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kolham

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kolham is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kolham moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kolham.

Woningen recent verkocht in Kolham

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kolham. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kolham.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kolham. Een eengezinswoning in Kolham komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kolham

In Kolham wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kolham

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kolham (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kolham Midden-Groningen

Starterswoningen in Kolham Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kolham Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kolham Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kolham Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kolham Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Kolham Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kolham Midden-Groningen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kolham alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kolham.

Bekijk alle koopwoningen in Kolham Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Kolham Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kolham

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kolham is 2.754 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.423 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kolham

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kolham vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kolham

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kolham? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kolham

Kolham Kolham Bedrijventerrein Kolham Buitengebied Kolham Natuurgebied