Alle woningmarktinfo Tjuchem en Steendam in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tjuchem en Steendam

Een eerste blik op Tjuchem en Steendam

Tjuchem en Steendam is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 475 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tjuchem en Steendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 865.255 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 865.255
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Tjuchem en Steendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tjuchem en Steendam is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tjuchem en Steendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tjuchem en Steendam.

Woningen recent verkocht in Tjuchem en Steendam

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tjuchem en Steendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tjuchem en Steendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tjuchem en Steendam. Een eengezinswoning in Tjuchem en Steendam komt het meest (65%) voor. Daarna komt een landhuis met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tjuchem en Steendam

In Tjuchem en Steendam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tjuchem en Steendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tjuchem en Steendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tjuchem en Steendam
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tjuchem en Steendam

Wil je een huis kopen in Tjuchem en Steendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tjuchem en Steendam . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Tjuchem en Steendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tjuchem en Steendam.

Zoek je huurwoning in Tjuchem en Steendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tjuchem en Steendam.

Huizenprijzen in Tjuchem en Steendam

Starterswoningen in Tjuchem en Steendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Tjuchem en Steendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tjuchem en Steendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tjuchem en Steendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tjuchem en Steendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tjuchem en Steendam is 3.229 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.717 euro).

Leeftijden Tjuchem en Steendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tjuchem en Steendam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tjuchem en Steendam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tjuchem en Steendam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tjuchem en Steendam

Tjuchem Steendam

Instellingen zijn opgeslagen