logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoogezand-Zuid in Hoogezand

Begrijp de huizenprijzen in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen

Hoogezand-Zuid is een wijk in de plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 11.430 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 84 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogezand-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 220.095 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 84
Gemiddelde vraagprijs € 220.095
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Hoogezand-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogezand-Zuid is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogezand-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogezand-Zuid.

Woningen recent verkocht in Hoogezand-Zuid

Er zijn recent 84 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogezand-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogezand-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogezand-Zuid. Een eengezinswoning in Hoogezand-Zuid komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogezand-Zuid

In Hoogezand-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogezand-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogezand-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen

Starterswoningen in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoogezand-Zuid Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogezand-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogezand-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Hoogezand-Zuid Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoogezand-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogezand-Zuid is 2.205 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.052 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoogezand-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogezand-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoogezand-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoogezand-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoogezand-Zuid

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder