Alle woningmarktinfo Hoogezand-Zuid in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoogezand-Zuid

Een eerste blik op Hoogezand-Zuid

Hoogezand-Zuid is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 11.740 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogezand-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 202.757 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 76
Gemiddelde vraagprijs € 202.757
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hoogezand-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogezand-Zuid is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogezand-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogezand-Zuid.

Woningen recent verkocht in Hoogezand-Zuid

Er zijn recent 76 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogezand-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogezand-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogezand-Zuid. Een eengezinswoning in Hoogezand-Zuid komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogezand-Zuid

In Hoogezand-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoogezand-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoogezand-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogezand-Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hoogezand-Zuid

Wil je een huis kopen in Hoogezand-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogezand-Zuid . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogezand-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogezand-Zuid.

Zoek je huurwoning in Hoogezand-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoogezand-Zuid.

Huizenprijzen in Hoogezand-Zuid

Starterswoningen in Hoogezand-Zuid zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogezand-Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogezand-Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogezand-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogezand-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogezand-Zuid is 1.844 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.887 euro).

Leeftijden Hoogezand-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogezand-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hoogezand-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hoogezand-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hoogezand-Zuid

Spoorstraat en Kieldiep Burgemeester van Royenstraat en omgeving Gorecht-Noord Gorechtpark-Oost Gorecht-West Woldwijck-West Woldwijck-Midden Woldwijck-Oost Kropswolderpolder

Instellingen zijn opgeslagen