Alle woningmarktinfo Kiel-Windeweer in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kiel-Windeweer

Een eerste blik op Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 865 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kiel-Windeweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 335.585 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 335.585
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Kiel-Windeweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kiel-Windeweer is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kiel-Windeweer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kiel-Windeweer

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kiel-Windeweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kiel-Windeweer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kiel-Windeweer. Een eengezinswoning in Kiel-Windeweer komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kiel-Windeweer

In Kiel-Windeweer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kiel-Windeweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kiel-Windeweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kiel-Windeweer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kiel-Windeweer

Wil je een huis kopen in Kiel-Windeweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kiel-Windeweer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kiel-Windeweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kiel-Windeweer.

Zoek je huurwoning in Kiel-Windeweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kiel-Windeweer.

Huizenprijzen in Kiel-Windeweer

Starterswoningen in Kiel-Windeweer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kiel-Windeweer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kiel-Windeweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kiel-Windeweer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kiel-Windeweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kiel-Windeweer is 2.475 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.823 euro).

Leeftijden Kiel-Windeweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kiel-Windeweer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kiel-Windeweer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kiel-Windeweer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer Kiel-Windeweer Buitengebied

Instellingen zijn opgeslagen