logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Foxham en Hoogezand-Noord in Hoogezand

Begrijp de huizenprijzen in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen

Foxham en Hoogezand-Noord is een wijk in de plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 6.975 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 125 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxham en Hoogezand-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 273.456 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 125
Gemiddelde vraagprijs € 273.456
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Foxham en Hoogezand-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Foxham en Hoogezand-Noord is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Foxham en Hoogezand-Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Foxham en Hoogezand-Noord

Er zijn recent 125 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxham en Hoogezand-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Foxham en Hoogezand-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Foxham en Hoogezand-Noord. Een portiekflat in Foxham en Hoogezand-Noord komt het meest (40%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Foxham en Hoogezand-Noord

In Foxham en Hoogezand-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Foxham en Hoogezand-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Foxham en Hoogezand-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen

Starterswoningen in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Foxham en Hoogezand-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Foxham en Hoogezand-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Foxham en Hoogezand-Noord Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Foxham en Hoogezand-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Foxham en Hoogezand-Noord is 2.538 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.425 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Foxham en Hoogezand-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Foxham en Hoogezand-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Foxham en Hoogezand-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Foxham en Hoogezand-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Foxham en Hoogezand-Noord

Noorderpark Westerpark Beukemabuurt Oosterpark Martenshoek en Industriegebied Martenshoek Stadshart-Noord Industriegebied Martenshoek