Alle woningmarktinfo Foxham en Hoogezand-Noord in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Foxham en Hoogezand-Noord

Een eerste blik op Foxham en Hoogezand-Noord

Foxham en Hoogezand-Noord is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 6.925 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxham en Hoogezand-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 257.558 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 257.558
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Foxham en Hoogezand-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Foxham en Hoogezand-Noord is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Foxham en Hoogezand-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Foxham en Hoogezand-Noord.

Woningen recent verkocht in Foxham en Hoogezand-Noord

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxham en Hoogezand-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Foxham en Hoogezand-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Foxham en Hoogezand-Noord. Een portiekflat in Foxham en Hoogezand-Noord komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Foxham en Hoogezand-Noord

In Foxham en Hoogezand-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Foxham en Hoogezand-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Foxham en Hoogezand-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Foxham en Hoogezand-Noord
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Foxham en Hoogezand-Noord

Wil je een huis kopen in Foxham en Hoogezand-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Foxham en Hoogezand-Noord . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Foxham en Hoogezand-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Foxham en Hoogezand-Noord.

Zoek je huurwoning in Foxham en Hoogezand-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Foxham en Hoogezand-Noord.

Huizenprijzen in Foxham en Hoogezand-Noord

Starterswoningen in Foxham en Hoogezand-Noord zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Foxham en Hoogezand-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Foxham en Hoogezand-Noord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Foxham en Hoogezand-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Foxham en Hoogezand-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Foxham en Hoogezand-Noord is 2.298 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.896 euro).

Leeftijden Foxham en Hoogezand-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Foxham en Hoogezand-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Foxham en Hoogezand-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Foxham en Hoogezand-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Foxham en Hoogezand-Noord

Noorderpark Westerpark Beukemabuurt Oosterpark Martenshoek en Industriegebied Martenshoek Stadshart-Noord Industriegebied Martenshoek

Instellingen zijn opgeslagen