Alle woningmarktinfo Kalkwijk in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kalkwijk

Een eerste blik op Kalkwijk

Kalkwijk is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.145 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalkwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 367.683 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 367.683
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kalkwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kalkwijk is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kalkwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kalkwijk.

Woningen recent verkocht in Kalkwijk

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalkwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kalkwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kalkwijk. Een eengezinswoning in Kalkwijk komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kalkwijk

In Kalkwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kalkwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kalkwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kalkwijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Kalkwijk

Wil je een huis kopen in Kalkwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kalkwijk . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kalkwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kalkwijk.

Zoek je huurwoning in Kalkwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kalkwijk.

Huizenprijzen in Kalkwijk

Starterswoningen in Kalkwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kalkwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kalkwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kalkwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kalkwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kalkwijk is 2.831 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.643 euro).

Leeftijden Kalkwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kalkwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kalkwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kalkwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kalkwijk

Stadshart-Zuid Zuiderpark De Dreven De Vosholen-West Kalkwijk-Noord Kalkwijk-Zuid

Instellingen zijn opgeslagen