logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kalkwijk in Hoogezand

Begrijp de huizenprijzen in Kalkwijk Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kalkwijk Midden-Groningen

Kalkwijk is een wijk in de plaats Hoogezand binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.675 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalkwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 393.945 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 393.945
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kalkwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kalkwijk is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kalkwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kalkwijk.

Woningen recent verkocht in Kalkwijk

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalkwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kalkwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kalkwijk. Een eengezinswoning in Kalkwijk komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kalkwijk

In Kalkwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kalkwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kalkwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kalkwijk Midden-Groningen

Starterswoningen in Kalkwijk Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kalkwijk Midden-Groningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kalkwijk Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kalkwijk Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kalkwijk Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Kalkwijk Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kalkwijk Midden-Groningen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kalkwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kalkwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Kalkwijk Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Kalkwijk Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kalkwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kalkwijk is 3.050 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.912 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kalkwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kalkwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kalkwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kalkwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kalkwijk

Stadshart-Zuid Zuiderpark De Dreven De Vosholen-West Kalkwijk-Noord Kalkwijk-Zuid