Huizenprijzen en de huizenmarkt Hellum in Hellum

Begrijp de huizenprijzen in Hellum Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hellum Midden-Groningen

Hellum is een wijk in de plaats Hellum binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 550 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 382.449 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 382.449
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hellum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellum is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hellum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hellum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellum. Een eengezinswoning in Hellum komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hellum

In Hellum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hellum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hellum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hellum Midden-Groningen

Starterswoningen in Hellum Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hellum Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellum Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hellum Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hellum Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Hellum Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellum Midden-Groningen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hellum Midden-Groningen.

Bekijk alle koopwoningen in Hellum Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Hellum Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hellum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellum is 2.876 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.593 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hellum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hellum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hellum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hellum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hellum

Hellum Hellum Natuurgebied