Alle woningmarktinfo Hellum in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hellum

Een eerste blik op Hellum

Hellum is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 550 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 354.540 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 354.540
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hellum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellum is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hellum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellum. Een eengezinswoning in Hellum komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hellum

In Hellum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hellum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hellum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hellum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hellum

Wil je een huis kopen in Hellum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellum.

Zoek je huurwoning in Hellum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hellum.

Huizenprijzen in Hellum

Starterswoningen in Hellum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hellum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hellum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hellum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellum is 2.424 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.462 euro).

Leeftijden Hellum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hellum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hellum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hellum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hellum

Hellum Hellum Natuurgebied

Instellingen zijn opgeslagen