Alle woningmarktinfo Sappemeer in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sappemeer

Een eerste blik op Sappemeer

Sappemeer is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 7.985 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sappemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 254.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 254.798
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Sappemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sappemeer is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sappemeer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sappemeer

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sappemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sappemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sappemeer. Een eengezinswoning in Sappemeer komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sappemeer

In Sappemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sappemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sappemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sappemeer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sappemeer

Wil je een huis kopen in Sappemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sappemeer . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sappemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sappemeer.

Zoek je huurwoning in Sappemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sappemeer.

Huizenprijzen in Sappemeer

Starterswoningen in Sappemeer zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sappemeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sappemeer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sappemeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sappemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sappemeer is 2.165 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.920 euro).

Leeftijden Sappemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sappemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sappemeer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sappemeer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sappemeer

Magrietpark Sappemeer-Oost Boswijck-West Boswijck-Oost Compagniesterpark De Vosholen-Oost Nieuw Woelwijck Polder De Nijverheid Sappemeer-Noord

Instellingen zijn opgeslagen