logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eemskanaal-Zuid in Lageland

Begrijp de huizenprijzen in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen

Eemskanaal-Zuid is een wijk in de plaats Lageland binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 745 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemskanaal-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 522.513 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 522.513
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Eemskanaal-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemskanaal-Zuid is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemskanaal-Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eemskanaal-Zuid

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemskanaal-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemskanaal-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemskanaal-Zuid. Een eengezinswoning in Eemskanaal-Zuid komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eemskanaal-Zuid

In Eemskanaal-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eemskanaal-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eemskanaal-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen

Starterswoningen in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemskanaal-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemskanaal-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Eemskanaal-Zuid Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eemskanaal-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemskanaal-Zuid is 3.666 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.020 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eemskanaal-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eemskanaal-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eemskanaal-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eemskanaal-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eemskanaal-Zuid

Overschild Overschild Buitengebied Luddeweer Lageland