Alle woningmarktinfo Eemskanaal-Zuid in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Eemskanaal-Zuid

Een eerste blik op Eemskanaal-Zuid

Eemskanaal-Zuid is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 720 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemskanaal-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 386.245 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 386.245
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eemskanaal-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemskanaal-Zuid is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemskanaal-Zuid kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eemskanaal-Zuid

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemskanaal-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemskanaal-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemskanaal-Zuid. Een eengezinswoning in Eemskanaal-Zuid komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eemskanaal-Zuid

In Eemskanaal-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Eemskanaal-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Eemskanaal-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eemskanaal-Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Eemskanaal-Zuid

Wil je een huis kopen in Eemskanaal-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eemskanaal-Zuid . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemskanaal-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemskanaal-Zuid.

Zoek je huurwoning in Eemskanaal-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Eemskanaal-Zuid.

Huizenprijzen in Eemskanaal-Zuid

Starterswoningen in Eemskanaal-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eemskanaal-Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eemskanaal-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eemskanaal-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eemskanaal-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemskanaal-Zuid is 2.992 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.824 euro).

Leeftijden Eemskanaal-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eemskanaal-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eemskanaal-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eemskanaal-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eemskanaal-Zuid

Overschild Overschild Buitengebied Luddeweer Lageland

Instellingen zijn opgeslagen