logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidbroek in Zuidbroek

Begrijp de huizenprijzen in Zuidbroek Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidbroek Midden-Groningen

Zuidbroek is een wijk in de plaats Zuidbroek binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.585 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 317.606 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 317.606
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zuidbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidbroek is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidbroek.

Woningen recent verkocht in Zuidbroek

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidbroek. Een eengezinswoning in Zuidbroek komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidbroek

In Zuidbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Zuidbroek Midden-Groningen

Starterswoningen in Zuidbroek Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidbroek Midden-Groningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidbroek Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidbroek Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidbroek Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Zuidbroek Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidbroek Midden-Groningen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidbroek Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Zuidbroek Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidbroek is 2.375 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.217 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidbroek

Zuidbroek Bedrijventerrein Gouden Driehoek Zuidbroek Buitengebied west Zuidbroek Buitengebied oost Industrieterrein Zuidbroek