Alle woningmarktinfo Zuidbroek in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zuidbroek

Een eerste blik op Zuidbroek

Zuidbroek is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.615 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 325.134 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 325.134
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Zuidbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidbroek is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidbroek

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidbroek. Een eengezinswoning in Zuidbroek komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidbroek

In Zuidbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zuidbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zuidbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidbroek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zuidbroek

Wil je een huis kopen in Zuidbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidbroek . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidbroek.

Zoek je huurwoning in Zuidbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zuidbroek.

Huizenprijzen in Zuidbroek

Starterswoningen in Zuidbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidbroek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidbroek is 2.505 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.972 euro).

Leeftijden Zuidbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidbroek

Zuidbroek Bedrijventerrein Gouden Driehoek Zuidbroek Buitengebied west Zuidbroek Buitengebied oost Industrieterrein Zuidbroek

Instellingen zijn opgeslagen