Alle woningmarktinfo Slochteren in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Slochteren

Een eerste blik op Slochteren

Slochteren is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 357.896 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 357.896
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Slochteren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slochteren is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slochteren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Slochteren

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slochteren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slochteren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slochteren. Een eengezinswoning in Slochteren komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slochteren

In Slochteren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Slochteren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Slochteren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slochteren
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Slochteren

Wil je een huis kopen in Slochteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slochteren . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slochteren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slochteren.

Zoek je huurwoning in Slochteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Slochteren.

Huizenprijzen in Slochteren

Starterswoningen in Slochteren zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slochteren zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slochteren zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slochteren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slochteren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slochteren is 2.153 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.209 euro).

Leeftijden Slochteren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slochteren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Slochteren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Slochteren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Slochteren

Slochteren Slochteren Natuurgebied Slochteren Buitengebied

Instellingen zijn opgeslagen