Alle woningmarktinfo Muntendam in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Muntendam

Een eerste blik op Muntendam

Muntendam is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 4.845 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muntendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 290.479 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 290.479
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Muntendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Muntendam is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Muntendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Muntendam.

Woningen recent verkocht in Muntendam

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muntendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Muntendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Muntendam. Een eengezinswoning in Muntendam komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Muntendam

In Muntendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Muntendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Muntendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Muntendam
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Muntendam

Wil je een huis kopen in Muntendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Muntendam . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Muntendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Muntendam.

Zoek je huurwoning in Muntendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Muntendam.

Huizenprijzen in Muntendam

Starterswoningen in Muntendam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Muntendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Muntendam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Muntendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Muntendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Muntendam is 2.328 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.000 euro).

Leeftijden Muntendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Muntendam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Muntendam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Muntendam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Muntendam

Muntendam-west Muntendam-oost Muntendam Buitengebied oost Tripscompagnie Borgercompagnie

Instellingen zijn opgeslagen