logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Muntendam in Borgercompagnie

Begrijp de huizenprijzen in Muntendam Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Muntendam Midden-Groningen

Muntendam is een wijk in de plaats Borgercompagnie binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 4.895 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muntendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 348.823 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 348.823
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Muntendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Muntendam is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Muntendam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Muntendam

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muntendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Muntendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Muntendam. Een eengezinswoning in Muntendam komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Muntendam

In Muntendam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Muntendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Muntendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Muntendam Midden-Groningen

Starterswoningen in Muntendam Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Muntendam Midden-Groningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Muntendam Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Muntendam Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Muntendam Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Muntendam Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Muntendam Midden-Groningen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Muntendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Muntendam.

Bekijk alle koopwoningen in Muntendam Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Muntendam Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Muntendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Muntendam is 2.579 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.383 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Muntendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Muntendam vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Muntendam

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Muntendam? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Muntendam

Muntendam-west Muntendam-oost Muntendam Buitengebied oost Muntendam Buitengebied west Tripscompagnie Borgercompagnie