Alle woningmarktinfo Siddeburen in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Siddeburen

Een eerste blik op Siddeburen

Siddeburen is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 3.265 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Siddeburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 414.048 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 414.048
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Siddeburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Siddeburen is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Siddeburen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Siddeburen

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Siddeburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Siddeburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Siddeburen. Een eengezinswoning in Siddeburen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Siddeburen

In Siddeburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Siddeburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Siddeburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Siddeburen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Siddeburen

Wil je een huis kopen in Siddeburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Siddeburen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Siddeburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Siddeburen.

Zoek je huurwoning in Siddeburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Siddeburen.

Huizenprijzen in Siddeburen

Starterswoningen in Siddeburen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Siddeburen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Siddeburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Siddeburen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Siddeburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Siddeburen is 2.265 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.054 euro).

Leeftijden Siddeburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Siddeburen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Siddeburen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Siddeburen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Siddeburen

Siddeburen Siddeburen Buitengebied Siddeburen Bedrijventerrein

Instellingen zijn opgeslagen