logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schildwolde in Schildwolde

Begrijp de huizenprijzen in Schildwolde Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schildwolde Midden-Groningen

Schildwolde is een wijk in de plaats Schildwolde binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.665 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 356.169 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 356.169
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Schildwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildwolde is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schildwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schildwolde

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildwolde. Een eengezinswoning in Schildwolde komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schildwolde

In Schildwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schildwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schildwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schildwolde Midden-Groningen

Starterswoningen in Schildwolde Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schildwolde Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildwolde Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schildwolde Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schildwolde Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Schildwolde Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildwolde Midden-Groningen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Schildwolde Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Schildwolde Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schildwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildwolde is 2.824 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.600 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schildwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Schildwolde

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Schildwolde? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Schildwolde

Schildwolde Schildwolde Natuurgebied Schildwolde Buitengebied