logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Foxhol in Foxhol

Begrijp de huizenprijzen in Foxhol Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Foxhol Midden-Groningen

Foxhol is een wijk in de plaats Foxhol binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 975 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxhol. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 242.448 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 242.448
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Foxhol

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Foxhol is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Foxhol moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Foxhol.

Woningen recent verkocht in Foxhol

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxhol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Foxhol.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Foxhol. Een eengezinswoning in Foxhol komt het meest (87%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Foxhol

In Foxhol wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Foxhol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Foxhol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Foxhol Midden-Groningen

Starterswoningen in Foxhol Midden-Groningen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Foxhol Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Foxhol Midden-Groningen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Foxhol Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Foxhol Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Foxhol Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Foxhol Midden-Groningen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Foxhol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Foxhol.

Bekijk alle koopwoningen in Foxhol Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Foxhol Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Foxhol

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Foxhol is 2.149 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.955 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Foxhol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Foxhol vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Foxhol

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Foxhol? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Foxhol

Foxhol Foxhol Industriegebied