Huizenprijzen en de huizenmarkt Esterbroek en Waterhuizen in Westerbroek

Begrijp de huizenprijzen in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen

Esterbroek en Waterhuizen is een wijk in de plaats Westerbroek binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 915 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esterbroek en Waterhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 592.835 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 592.835
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Esterbroek en Waterhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Esterbroek en Waterhuizen is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Esterbroek en Waterhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Esterbroek en Waterhuizen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esterbroek en Waterhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Esterbroek en Waterhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Esterbroek en Waterhuizen. Een eengezinswoning in Esterbroek en Waterhuizen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Esterbroek en Waterhuizen

In Esterbroek en Waterhuizen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Esterbroek en Waterhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Esterbroek en Waterhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen

Starterswoningen in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen

Wil je een huis kopen in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Esterbroek en Waterhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Esterbroek en Waterhuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen. Zoek je huurwoning in Esterbroek en Waterhuizen Midden-Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Esterbroek en Waterhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Esterbroek en Waterhuizen is 3.024 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.986 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Esterbroek en Waterhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Esterbroek en Waterhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Esterbroek en Waterhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Esterbroek en Waterhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Esterbroek en Waterhuizen

Waterhuizen Westerbroek Westerbroek Buitengebied Westerbroek Industriegebied