Alle woningmarktinfo Esterbroek en Waterhuizen in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Esterbroek en Waterhuizen

Een eerste blik op Esterbroek en Waterhuizen

Esterbroek en Waterhuizen is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 915 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esterbroek en Waterhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 454.586 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 454.586
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Esterbroek en Waterhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Esterbroek en Waterhuizen is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Esterbroek en Waterhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Esterbroek en Waterhuizen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Esterbroek en Waterhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Esterbroek en Waterhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Esterbroek en Waterhuizen. Een eengezinswoning in Esterbroek en Waterhuizen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Esterbroek en Waterhuizen

In Esterbroek en Waterhuizen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Esterbroek en Waterhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Esterbroek en Waterhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Esterbroek en Waterhuizen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Esterbroek en Waterhuizen

Wil je een huis kopen in Esterbroek en Waterhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Esterbroek en Waterhuizen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Esterbroek en Waterhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Esterbroek en Waterhuizen.

Zoek je huurwoning in Esterbroek en Waterhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Esterbroek en Waterhuizen.

Huizenprijzen in Esterbroek en Waterhuizen

Starterswoningen in Esterbroek en Waterhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Esterbroek en Waterhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Esterbroek en Waterhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Esterbroek en Waterhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Esterbroek en Waterhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Esterbroek en Waterhuizen is 3.498 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.394 euro).

Leeftijden Esterbroek en Waterhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Esterbroek en Waterhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Esterbroek en Waterhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Esterbroek en Waterhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Esterbroek en Waterhuizen

Waterhuizen Westerbroek Westerbroek Buitengebied Westerbroek Industriegebied

Instellingen zijn opgeslagen