Alle woningmarktinfo Noordbroek in Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noordbroek

Een eerste blik op Noordbroek

Noordbroek is een wijk in de gemeente Midden-Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.885 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 258.376 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 258.376
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Noordbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordbroek is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordbroek

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordbroek. Een eengezinswoning in Noordbroek komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordbroek

In Noordbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noordbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noordbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordbroek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Noordbroek

Wil je een huis kopen in Noordbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordbroek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordbroek.

Zoek je huurwoning in Noordbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Noordbroek.

Huizenprijzen in Noordbroek

Starterswoningen in Noordbroek zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordbroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordbroek is 2.185 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.267 euro).

Leeftijden Noordbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordbroek

Noordbroek Noordbroek Buitengebied

Instellingen zijn opgeslagen