Koopwoningen in Tzummarum

Bekijk alle 1 woningen te koop in Tzummarum. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Tzummarum die je zoekt.

Makelaars in Tzummarum

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Tzummarum? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Tzummarum. Een koopwoning bezichtigen in Tzummarum? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Tzummarum

Er staan 1 woning te koop in Tzummarum die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Tzummarum.

Huis te koop in Tzummarum

Tzummarum is een plaats in de gemeente Waadhoeke binnen de provincie Friesland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Tzummarum ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Tzummarum. Kan je jouw woning niet vinden in Tzummarum? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Tzummarum op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Tzummarum? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Tzummarum! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Tzummarum, koophuizen Tzummarum of 4 kamer woningen Tzummarum.
Instellingen zijn opgeslagen