Alle woningmarktinfo Terneuzen in gemeente Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Terneuzen

Een eerste blik op Terneuzen

Terneuzen is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 125 woningen te koop en zijn er recent 343 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 313.118 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 125
Woningen recent verkocht 343
Gemiddelde vraagprijs € 313.118
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Terneuzen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terneuzen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terneuzen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Terneuzen.

Woningen recent verkocht in Terneuzen

Er zijn recent 343 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terneuzen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terneuzen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terneuzen. Een eengezinswoning in Terneuzen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terneuzen

In Terneuzen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Terneuzen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Terneuzen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Terneuzen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Terneuzen

Wil je een huis kopen in Terneuzen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terneuzen . Er staan momenteel 125 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terneuzen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terneuzen.

Zoek je huurwoning in Terneuzen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Terneuzen.

Huizenprijzen in Terneuzen

Starterswoningen in Terneuzen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Terneuzen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terneuzen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Terneuzen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Terneuzen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terneuzen is 2.358 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.149 euro).

Leeftijden Terneuzen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terneuzen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Terneuzen

Terneuzen bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen