Alle woningmarktinfo Spui in gemeente Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Spui

Een eerste blik op Spui

Spui is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spui. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 251.100 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 251.100
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Spui

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spui is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spui kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spui

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spui. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spui.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Spui. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spui. Een eengezinswoning in Spui komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spui

In Spui wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Spui

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Spui (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spui
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Spui

Wil je een huis kopen in Spui? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spui . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spui alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spui.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Spui.

Zoek je huurwoning in Spui? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Spui.

Huizenprijzen in Spui

Starterswoningen in Spui zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spui zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spui zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spui? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spui

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spui is 2.116 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.041 euro).

Leeftijden Spui

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spui vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spui

Spui bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen