logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spui

Begrijp de huizenprijzen in Spui met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spui

Spui is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.993 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spui. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 372.631 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 372.631
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Spui

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spui is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spui kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spui

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spui. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spui.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spui. Een eengezinswoning in Spui komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spui

In Spui wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spui

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spui (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spui

Starterswoningen in Spui zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spui zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spui zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spui? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spui

Wil je een huis kopen in Spui? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spui . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Spui alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spui.

Bekijk alle koopwoningen in Spui. Zoek je huurwoning in Spui? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spui

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spui is 3.892 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.116 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spui

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spui vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spui

Spui bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.