logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sibculo

Begrijp de huizenprijzen in Sibculo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sibculo

Sibculo is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibculo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 395.714 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 395.714
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Sibculo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sibculo is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sibculo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sibculo

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibculo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sibculo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sibculo. Een eengezinswoning in Sibculo komt het meest (86%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sibculo

In Sibculo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sibculo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sibculo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sibculo

Starterswoningen in Sibculo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sibculo zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sibculo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sibculo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sibculo

Wil je een huis kopen in Sibculo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sibculo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sibculo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sibculo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Sibculo.

Bekijk alle koopwoningen in Sibculo. Zoek je huurwoning in Sibculo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sibculo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sibculo is 2.811 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.277 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sibculo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sibculo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sibculo

Sibculo bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.