Sibculo in de gemeente Hardenberg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sibculo

Een eerste blik op Sibculo

Sibculo is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Sibculo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 428.285 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 428.285
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Sibculo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sibculo is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sibculo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sibculo

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sibculo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sibculo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sibculo. Een eengezinswoning in Sibculo komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sibculo

In Sibculo wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sibculo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sibculo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sibculo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sibculo

Wil je een huis kopen in Sibculo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sibculo . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sibculo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sibculo.

Zoek je huurwoning in Sibculo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sibculo.

Huizenprijzen in Sibculo

Starterswoningen in Sibculo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sibculo zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sibculo zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sibculo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sibculo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sibculo is 2.279 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.215 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Sibculo is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Sibculo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sibculo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sibculo

Sibculo bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen