logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kloosterhaar

Begrijp de huizenprijzen in Kloosterhaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kloosterhaar

Kloosterhaar is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterhaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 411.666 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 411.666
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kloosterhaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloosterhaar is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloosterhaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kloosterhaar.

Woningen recent verkocht in Kloosterhaar

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterhaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloosterhaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloosterhaar. Een eengezinswoning in Kloosterhaar komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloosterhaar

In Kloosterhaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloosterhaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloosterhaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kloosterhaar

Starterswoningen in Kloosterhaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kloosterhaar zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloosterhaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kloosterhaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kloosterhaar

Wil je een huis kopen in Kloosterhaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloosterhaar . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloosterhaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloosterhaar.

Bekijk alle koopwoningen in Kloosterhaar. Zoek je huurwoning in Kloosterhaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kloosterhaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloosterhaar is 2.529 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.526 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kloosterhaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloosterhaar vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kloosterhaar

Kloosterhaar bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.