De Huizenmarkt in Hoek (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoek

Woningmarkt Hoek

Hoek is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 325.035 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 78
Gemiddelde vraagprijs € 325.035
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoek is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoek.

Woningen recent verkocht in Hoek

Er zijn recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoek. Een eengezinswoning in Hoek komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoek

In Hoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoek
Binnenring: Nederland

Hoek waar ligt dat?

Woningen te koop Hoek

Wil je een huis kopen in Hoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoek . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoek. Zoek je huurwoning in Hoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoek

Starterswoningen in Hoek zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Hoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoek is 2.437 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.134 euro).

Leeftijden Hoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoek

Hoek bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.