logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoek

Begrijp de huizenprijzen in Hoek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoek

Hoek is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.993 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 287.652 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 287.652
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Hoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoek is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoek.

Woningen recent verkocht in Hoek

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoek. Een eengezinswoning in Hoek komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoek

In Hoek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoek

Starterswoningen in Hoek zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoek

Wil je een huis kopen in Hoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoek . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoek.

Bekijk alle koopwoningen in Hoek. Zoek je huurwoning in Hoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoek is 2.576 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.437 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoek

Hoek bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.