De Huizenmarkt gemeente Schouwen-Duiveland (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schouwen-Duiveland

Woningmarkt Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 135 woningen te koop en zijn er recent 131 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schouwen-Duiveland. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 135
Woningen recent verkocht 131
Gemiddelde vraagprijs € 480.517
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Schouwen-Duiveland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schouwen-Duiveland is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schouwen-Duiveland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schouwen-Duiveland.

Woningen recent verkocht in Schouwen-Duiveland

Er zijn recent 131 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schouwen-Duiveland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schouwen-Duiveland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schouwen-Duiveland. Een eengezinswoning in Schouwen-Duiveland komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schouwen-Duiveland

In Schouwen-Duiveland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schouwen-Duiveland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schouwen-Duiveland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schouwen-Duiveland
Binnenring: Nederland

Schouwen-Duiveland waar ligt dat?

Woningen te koop Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 135 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schouwen-Duiveland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schouwen-Duiveland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schouwen-Duiveland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schouwen-Duiveland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schouwen-Duiveland is 3.362 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.204 euro).

Leeftijden Schouwen-Duiveland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schouwen-Duiveland vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Schouwen-Duiveland

De gemeente Schouwen-Duiveland telt 17 plaatsen.

Brouwershaven Bruinisse Burgh-Haamstede Dreischor Ellemeet Kerkwerve Nieuwerkerk Noordgouwe Noordwelle Oosterland Ouwerkerk Renesse Scharendijke Serooskerke Sirjansland Zierikzee Zonnemaire

Alle wijken van Schouwen-Duiveland

Schouwen-Duiveland bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.