logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwerkerk in Ouwerkerk

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland

Nieuwerkerk is een wijk in de plaats Ouwerkerk binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 2.765 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 461.662 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 461.662
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Nieuwerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwerkerk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwerkerk.

Woningen recent verkocht in Nieuwerkerk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwerkerk. Een eengezinswoning in Nieuwerkerk komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwerkerk

In Nieuwerkerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwerkerk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwerkerk vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwerkerk.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Nieuwerkerk Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwerkerk is 3.124 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.199 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwerkerk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwerkerk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwerkerk

Nieuwerkerk Verspreide huizen Nieuwerkerk