Huizenmarkt Nieuwerkerk in Nieuwerkerk (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwerkerk

Woningmarkt Nieuwerkerk

Nieuwerkerk is een wijk in de plaats Nieuwerkerk binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 2.645 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 470.876 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 470.876
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuwerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwerkerk is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwerkerk.

Woningen recent verkocht in Nieuwerkerk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwerkerk. Een eengezinswoning in Nieuwerkerk komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwerkerk

In Nieuwerkerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwerkerk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwerkerk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwerkerk vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuwerkerk waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwerkerk

Wil je een huis kopen in Nieuwerkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwerkerk . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwerkerk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwerkerk. Zoek je huurwoning in Nieuwerkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwerkerk

Starterswoningen in Nieuwerkerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwerkerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwerkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwerkerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwerkerk is 3.151 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.939 euro).

Leeftijden Nieuwerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwerkerk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwerkerk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwerkerk

Nieuwerkerk Verspreide huizen Nieuwerkerk