Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ellemeet

Begrijp de huizenprijzen in Ellemeet met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ellemeet

Ellemeet is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellemeet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.717 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 371.717
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Ellemeet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellemeet is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ellemeet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ellemeet.

Woningen recent verkocht in Ellemeet

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellemeet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellemeet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellemeet. Een eengezinswoning in Ellemeet komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ellemeet

In Ellemeet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ellemeet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ellemeet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ellemeet

Starterswoningen in Ellemeet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellemeet zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellemeet zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ellemeet? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ellemeet

Wil je een huis kopen in Ellemeet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellemeet . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellemeet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellemeet.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ellemeet.

Bekijk alle koopwoningen in Ellemeet. Zoek je huurwoning in Ellemeet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ellemeet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellemeet is 3.167 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.011 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ellemeet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellemeet vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ellemeet

Ellemeet bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.