logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kerkwerve in Kerkwerve

Begrijp de huizenprijzen in Kerkwerve Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kerkwerve Schouwen-Duiveland

Kerkwerve is een wijk in de plaats Kerkwerve binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.025 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwerve. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 682.112 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 682.112
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kerkwerve

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkwerve is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkwerve kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kerkwerve

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwerve. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkwerve.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkwerve. Een eengezinswoning in Kerkwerve komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkwerve

In Kerkwerve wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkwerve

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkwerve (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kerkwerve

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kerkwerve vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Kerkwerve Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Kerkwerve Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkwerve Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkwerve Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kerkwerve Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kerkwerve Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Kerkwerve Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkwerve Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkwerve alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkwerve.

Bekijk alle koopwoningen in Kerkwerve Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Kerkwerve Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kerkwerve

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkwerve is 3.659 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.999 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kerkwerve

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkwerve vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kerkwerve

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kerkwerve? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kerkwerve

Kerkwerve Verspreide huizen Kerkwerve