Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordwelle in Renesse

Begrijp de huizenprijzen in Noordwelle Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordwelle Schouwen-Duiveland

Noordwelle is een wijk in de plaats Renesse binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 310 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 506.438 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 506.438
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Noordwelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwelle is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwelle kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordwelle

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwelle. Een eengezinswoning in Noordwelle komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwelle

In Noordwelle wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Noordwelle

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noordwelle vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Noordwelle Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Noordwelle Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwelle Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwelle Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordwelle Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordwelle Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Noordwelle Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwelle Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwelle.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noordwelle Schouwen-Duiveland.

Bekijk alle koopwoningen in Noordwelle Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Noordwelle Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordwelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwelle is 3.686 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.103 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordwelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwelle vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordwelle

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordwelle? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordwelle

Noordwelle Verspreide huizen Noordwelle