Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterland

Begrijp de huizenprijzen in Oosterland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterland

Oosterland is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 372.941 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 372.941
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Oosterland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterland is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterland.

Woningen recent verkocht in Oosterland

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterland. Een eengezinswoning in Oosterland komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterland

In Oosterland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterland

Starterswoningen in Oosterland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterland

Wil je een huis kopen in Oosterland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterland.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterland. Zoek je huurwoning in Oosterland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterland is 3.407 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.834 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterland

Oosterland bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.