Huizenprijzen en de huizenmarkt Bruinisse in Bruinisse

Begrijp de huizenprijzen in Bruinisse Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bruinisse Schouwen-Duiveland

Bruinisse is een wijk in de plaats Bruinisse binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 3.830 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 598.310 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 598.310
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bruinisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruinisse is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruinisse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bruinisse

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruinisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruinisse. Een eengezinswoning in Bruinisse komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruinisse

In Bruinisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bruinisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bruinisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bruinisse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bruinisse vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Bruinisse Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Bruinisse Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bruinisse Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruinisse Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bruinisse Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bruinisse Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Bruinisse Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruinisse Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruinisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruinisse.

Bekijk alle koopwoningen in Bruinisse Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Bruinisse Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bruinisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruinisse is 3.152 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.167 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bruinisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruinisse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bruinisse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bruinisse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bruinisse

Bruinisse Recreatiegebied Verspreide huizen Bruinisse