logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Renesse in Renesse

Begrijp de huizenprijzen in Renesse Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Renesse Schouwen-Duiveland

Renesse is een wijk in de plaats Renesse binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.490 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 641.044 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 641.044
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Renesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Renesse is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Renesse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Renesse.

Woningen recent verkocht in Renesse

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Renesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Renesse. Een eengezinswoning in Renesse komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bungalow met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Renesse

In Renesse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Renesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Renesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Renesse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Renesse vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Renesse Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Renesse Schouwen-Duiveland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Renesse Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Renesse Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Renesse Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Renesse Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Renesse Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Renesse Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Renesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Renesse.

Bekijk alle koopwoningen in Renesse Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Renesse Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Renesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Renesse is 5.458 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.265 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Renesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Renesse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Renesse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Renesse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Renesse

Renesse Oude Moolweg en Laone Hoogenboomlaan Lagezoom Verspreide huizen ten westen van Renesse