Huizenmarkt Renesse in Renesse (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Renesse

Woningmarkt Renesse

Renesse is een wijk in de plaats Renesse binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.495 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 650.764 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 650.764
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Renesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Renesse is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Renesse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Renesse

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Renesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Renesse. Een eengezinswoning in Renesse komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bungalow met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Renesse

In Renesse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Renesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Renesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Renesse
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Renesse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Renesse vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Renesse waar ligt dat?

Woningen te koop Renesse

Wil je een huis kopen in Renesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Renesse . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Renesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Renesse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Renesse. Zoek je huurwoning in Renesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Renesse

Starterswoningen in Renesse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Renesse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Renesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Renesse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Renesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Renesse is 4.663 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.817 euro).

Leeftijden Renesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Renesse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Renesse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Renesse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Renesse

Renesse Oude Moolweg en Laone Hoogenboomlaan Lagezoom Verspreide huizen ten westen van Renesse