Huizenprijzen en de huizenmarkt Scharendijke in Scharendijke

Begrijp de huizenprijzen in Scharendijke Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Scharendijke Schouwen-Duiveland

Scharendijke is een wijk in de plaats Scharendijke binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.295 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharendijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 460.165 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 460.165
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Scharendijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scharendijke is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Scharendijke kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Scharendijke

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scharendijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scharendijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scharendijke. Een eengezinswoning in Scharendijke komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Scharendijke

In Scharendijke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Scharendijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Scharendijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Scharendijke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Scharendijke vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Scharendijke Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scharendijke Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Scharendijke Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scharendijke Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scharendijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scharendijke.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Scharendijke Schouwen-Duiveland.

Bekijk alle koopwoningen in Scharendijke Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Scharendijke Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Scharendijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scharendijke is 3.989 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.536 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Scharendijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scharendijke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Scharendijke

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Scharendijke? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Scharendijke

Scharendijke Verspreide huizen Scharendijke