logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Brouwershaven in Brouwershaven

Begrijp de huizenprijzen in Brouwershaven Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Brouwershaven Schouwen-Duiveland

Brouwershaven is een wijk in de plaats Brouwershaven binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 1.255 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brouwershaven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 492.762 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 492.762
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Brouwershaven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Brouwershaven is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Brouwershaven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Brouwershaven.

Woningen recent verkocht in Brouwershaven

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Brouwershaven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Brouwershaven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Brouwershaven. Een eengezinswoning in Brouwershaven komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Brouwershaven

In Brouwershaven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Brouwershaven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Brouwershaven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Brouwershaven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Brouwershaven vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Brouwershaven Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Brouwershaven Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Brouwershaven Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Brouwershaven Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Brouwershaven Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Brouwershaven Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Brouwershaven Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Brouwershaven Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Brouwershaven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Brouwershaven.

Bekijk alle koopwoningen in Brouwershaven Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Brouwershaven Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Brouwershaven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Brouwershaven is 3.385 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.027 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Brouwershaven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Brouwershaven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Brouwershaven

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Brouwershaven? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Brouwershaven

Brouwershaven Verspreide huizen Brouwershaven