Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dreischor

Begrijp de huizenprijzen in Dreischor met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dreischor

Dreischor is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreischor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 351.582 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 351.582
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Dreischor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dreischor is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dreischor kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dreischor

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreischor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dreischor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dreischor. Een eengezinswoning in Dreischor komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dreischor

In Dreischor wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dreischor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dreischor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dreischor

Starterswoningen in Dreischor zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dreischor zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dreischor zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dreischor? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dreischor

Wil je een huis kopen in Dreischor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dreischor . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Dreischor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dreischor.

Bekijk alle koopwoningen in Dreischor. Zoek je huurwoning in Dreischor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dreischor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dreischor is 2.626 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.953 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dreischor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dreischor vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dreischor

Dreischor bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.