De Huizenmarkt in Dreischor (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dreischor

Woningmarkt Dreischor

Dreischor is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreischor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 344.351 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 344.351
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Dreischor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dreischor is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dreischor kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dreischor

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dreischor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dreischor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dreischor. Een eengezinswoning in Dreischor komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dreischor

In Dreischor wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dreischor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dreischor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dreischor
Binnenring: Nederland

Dreischor waar ligt dat?

Woningen te koop Dreischor

Wil je een huis kopen in Dreischor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dreischor . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dreischor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dreischor.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dreischor. Zoek je huurwoning in Dreischor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dreischor

Starterswoningen in Dreischor zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dreischor zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dreischor zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dreischor? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dreischor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dreischor is 2.748 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.581 euro).

Leeftijden Dreischor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dreischor vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dreischor

Dreischor bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.