logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zierikzee in Zierikzee

Begrijp de huizenprijzen in Zierikzee Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zierikzee Schouwen-Duiveland

Zierikzee is een wijk in de plaats Zierikzee binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 12.015 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zierikzee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 404.931 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 404.931
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Zierikzee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zierikzee is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zierikzee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zierikzee.

Woningen recent verkocht in Zierikzee

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zierikzee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zierikzee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zierikzee. Een eengezinswoning in Zierikzee komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zierikzee

In Zierikzee wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zierikzee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zierikzee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zierikzee

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zierikzee vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Zierikzee Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Zierikzee Schouwen-Duiveland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zierikzee Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zierikzee Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zierikzee Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zierikzee Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Zierikzee Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zierikzee Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zierikzee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zierikzee.

Bekijk alle koopwoningen in Zierikzee Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Zierikzee Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zierikzee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zierikzee is 3.455 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.094 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zierikzee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zierikzee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zierikzee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zierikzee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zierikzee

Zierikzee binnen de vesten Malta Poortambacht Zuidhoek Kaaskenswater Verspreide huizen in het Noorden en Westen Verspreide huizen in het Zuiden Verspreide huizen in het Oosten