Huizenmarkt Ellemeet in Ellemeet (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ellemeet

Woningmarkt Ellemeet

Ellemeet is een wijk in de plaats Ellemeet binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 360 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellemeet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 257.808 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 257.808
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Ellemeet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellemeet is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ellemeet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ellemeet.

Woningen recent verkocht in Ellemeet

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellemeet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellemeet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellemeet. Een eengezinswoning in Ellemeet komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ellemeet

In Ellemeet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ellemeet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ellemeet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ellemeet
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Ellemeet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ellemeet vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Ellemeet waar ligt dat?

Woningen te koop Ellemeet

Wil je een huis kopen in Ellemeet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellemeet . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellemeet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellemeet.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ellemeet. Zoek je huurwoning in Ellemeet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ellemeet

Starterswoningen in Ellemeet zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellemeet zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellemeet zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ellemeet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ellemeet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellemeet is 3.304 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.895 euro).

Leeftijden Ellemeet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellemeet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ellemeet

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ellemeet? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ellemeet

Ellemeet Verspreide huizen ten zuiden van Ellemeet