logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ellemeet in Ellemeet

Begrijp de huizenprijzen in Ellemeet Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ellemeet Schouwen-Duiveland

Ellemeet is een wijk in de plaats Ellemeet binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 345 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellemeet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 339.580 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 339.580
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Ellemeet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ellemeet is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ellemeet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ellemeet.

Woningen recent verkocht in Ellemeet

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ellemeet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ellemeet.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ellemeet. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ellemeet. Een eengezinswoning in Ellemeet komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ellemeet

In Ellemeet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ellemeet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ellemeet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ellemeet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ellemeet vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Ellemeet Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Ellemeet Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ellemeet Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ellemeet Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ellemeet Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ellemeet Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Ellemeet Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ellemeet Schouwen-Duiveland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ellemeet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ellemeet.

Bekijk alle koopwoningen in Ellemeet Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Ellemeet Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ellemeet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ellemeet is 3.167 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.011 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ellemeet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ellemeet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ellemeet

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ellemeet? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ellemeet

Ellemeet Verspreide huizen ten zuiden van Ellemeet