Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sirjansland

Begrijp de huizenprijzen in Sirjansland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sirjansland

Sirjansland is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sirjansland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 696.336 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 696.336
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Sirjansland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sirjansland is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sirjansland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sirjansland.

Woningen recent verkocht in Sirjansland

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sirjansland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sirjansland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sirjansland. Een eengezinswoning in Sirjansland komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sirjansland

In Sirjansland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sirjansland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sirjansland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sirjansland

Starterswoningen in Sirjansland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sirjansland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sirjansland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sirjansland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sirjansland

Wil je een huis kopen in Sirjansland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sirjansland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Sirjansland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sirjansland.

Bekijk alle koopwoningen in Sirjansland. Zoek je huurwoning in Sirjansland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sirjansland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sirjansland is 3.219 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.168 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sirjansland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sirjansland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sirjansland

Sirjansland bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.