De Huizenmarkt in Serooskerke (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Serooskerke

Woningmarkt Serooskerke

Serooskerke is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Serooskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 306.956 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 306.956
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Serooskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Serooskerke is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Serooskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Serooskerke.

Woningen recent verkocht in Serooskerke

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Serooskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Serooskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Serooskerke. Een eengezinswoning in Serooskerke komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Serooskerke

In Serooskerke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Serooskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Serooskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Serooskerke
Binnenring: Nederland

Serooskerke waar ligt dat?

Woningen te koop Serooskerke

Wil je een huis kopen in Serooskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Serooskerke . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Serooskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Serooskerke.

Bekijk hier alle koopwoningen in Serooskerke. Zoek je huurwoning in Serooskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Serooskerke

Starterswoningen in Serooskerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Serooskerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Serooskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Serooskerke? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Serooskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Serooskerke is 2.816 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.701 euro).

Leeftijden Serooskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Serooskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Serooskerke

Serooskerke bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.