logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Serooskerke

Begrijp de huizenprijzen in Serooskerke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Serooskerke

Serooskerke is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 34.561 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Serooskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 689.901 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 689.901
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Serooskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Serooskerke is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Serooskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Serooskerke.

Woningen recent verkocht in Serooskerke

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Serooskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Serooskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Serooskerke. Een eengezinswoning in Serooskerke komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Serooskerke

In Serooskerke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Serooskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Serooskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Serooskerke

Starterswoningen in Serooskerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Serooskerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Serooskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Serooskerke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Serooskerke

Wil je een huis kopen in Serooskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Serooskerke . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Serooskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Serooskerke.

Bekijk alle koopwoningen in Serooskerke. Zoek je huurwoning in Serooskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Serooskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Serooskerke is 7.299 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Serooskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Serooskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Serooskerke

Serooskerke bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.