logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kerkwerve

Begrijp de huizenprijzen in Kerkwerve met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kerkwerve

Kerkwerve is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 34.561 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwerve. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 702.607 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 702.607
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Kerkwerve

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkwerve is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkwerve kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kerkwerve

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwerve. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkwerve.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkwerve. Een eengezinswoning in Kerkwerve komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkwerve

In Kerkwerve wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkwerve

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkwerve (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kerkwerve

Starterswoningen in Kerkwerve zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkwerve zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkwerve zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kerkwerve? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kerkwerve

Wil je een huis kopen in Kerkwerve? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkwerve . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkwerve alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkwerve.

Bekijk alle koopwoningen in Kerkwerve. Zoek je huurwoning in Kerkwerve? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kerkwerve

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkwerve is 3.509 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.154 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kerkwerve

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkwerve vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kerkwerve

Kerkwerve bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.