logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zonnemaire in Zonnemaire

Begrijp de huizenprijzen in Zonnemaire Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zonnemaire Schouwen-Duiveland

Zonnemaire is een wijk in de plaats Zonnemaire binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 770 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zonnemaire. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.270 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 458.270
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Zonnemaire

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zonnemaire is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zonnemaire kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zonnemaire

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zonnemaire. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zonnemaire.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zonnemaire. Een eengezinswoning in Zonnemaire komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zonnemaire

In Zonnemaire wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zonnemaire

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zonnemaire (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zonnemaire

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zonnemaire vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Zonnemaire Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Zonnemaire Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zonnemaire Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zonnemaire Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zonnemaire Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zonnemaire Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Zonnemaire Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zonnemaire Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zonnemaire alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zonnemaire.

Bekijk alle koopwoningen in Zonnemaire Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Zonnemaire Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zonnemaire

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zonnemaire is 3.751 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.958 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zonnemaire

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zonnemaire vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zonnemaire

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zonnemaire? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zonnemaire

Zonnemaire Verspreide huizen Zonnemaire