logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Renesse

Begrijp de huizenprijzen in Renesse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Renesse

Renesse is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 34.561 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 635.327 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 635.327
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Renesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Renesse is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Renesse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Renesse.

Woningen recent verkocht in Renesse

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Renesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Renesse. Een eengezinswoning in Renesse komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bungalow met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Renesse

In Renesse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Renesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Renesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Renesse

Starterswoningen in Renesse zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Renesse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Renesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Renesse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Renesse

Wil je een huis kopen in Renesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Renesse . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Renesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Renesse.

Bekijk alle koopwoningen in Renesse. Zoek je huurwoning in Renesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Renesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Renesse is 5.217 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.908 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Renesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Renesse vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Renesse

Renesse bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.