De Huizenmarkt in Renesse (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Renesse

Woningmarkt Renesse

Renesse is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 649.804 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 649.804
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Renesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Renesse is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Renesse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Renesse

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Renesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Renesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Renesse. Een eengezinswoning in Renesse komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bungalow met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Renesse

In Renesse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Renesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Renesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Renesse
Binnenring: Nederland

Renesse waar ligt dat?

Woningen te koop Renesse

Wil je een huis kopen in Renesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Renesse . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Renesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Renesse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Renesse. Zoek je huurwoning in Renesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Renesse

Starterswoningen in Renesse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Renesse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Renesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Renesse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Renesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Renesse is 4.908 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.730 euro).

Leeftijden Renesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Renesse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Renesse

Renesse bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.