logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ouwerkerk in Ouwerkerk

Begrijp de huizenprijzen in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland

Ouwerkerk is een wijk in de plaats Ouwerkerk binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze wijk telt volgens het CBS 580 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 497.520 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 497.520
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Ouwerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouwerkerk is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouwerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouwerkerk.

Woningen recent verkocht in Ouwerkerk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouwerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouwerkerk. Een eengezinswoning in Ouwerkerk komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouwerkerk

In Ouwerkerk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouwerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouwerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ouwerkerk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ouwerkerk vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ouwerkerk Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouwerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouwerkerk.

Bekijk alle koopwoningen in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Ouwerkerk Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ouwerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouwerkerk is 3.700 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.186 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ouwerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouwerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ouwerkerk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ouwerkerk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ouwerkerk

Ouwerkerk Verspreide huizen Ouwerkerk