Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ouwerkerk

Begrijp de huizenprijzen in Ouwerkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ouwerkerk

Ouwerkerk is een plaats in de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze plaats telt volgens het CBS 33.720 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 477.399 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 477.399
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Ouwerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ouwerkerk is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ouwerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ouwerkerk.

Woningen recent verkocht in Ouwerkerk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ouwerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ouwerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ouwerkerk. Een eengezinswoning in Ouwerkerk komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ouwerkerk

In Ouwerkerk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ouwerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ouwerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ouwerkerk

Starterswoningen in Ouwerkerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ouwerkerk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ouwerkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ouwerkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ouwerkerk

Wil je een huis kopen in Ouwerkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ouwerkerk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ouwerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ouwerkerk.

Bekijk alle koopwoningen in Ouwerkerk. Zoek je huurwoning in Ouwerkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ouwerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ouwerkerk is 3.298 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.032 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ouwerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ouwerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ouwerkerk

Ouwerkerk bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.